Популярные темы

50-річний президент «Руху» забив фантастичний гол зі штрафного (Відео)

Дата: 06 января 2022 в 12:34


50-річний президент
Стоковые изображения от Depositphotos

На Академії футболу «Руху» відбувся традиційний Різдвяний матч, у якому друзі президента клубу Григорія Козловського зустрічались з командою зірок та перемогли з рахунком 5:2, інформує офіційний сайт «жовто-чорних». 

У складі команди президента «Руху» виступали: Паньків, Дідик, Мартинюк, Герасимюк, Романюк, Борис Баранець, Федецький, Сапуга, Юрій Тлумак, Карабін та сам Григорій Петрович.

За команду зірок цьогоріч зіграли такі особистості українського футболу: Підківка, Голодюк, Ощипко, Заставний, Завійський, Вербний, Чачуа, Фещук, Габовда, Гуцуляк, Вантух та Хіреш.

У поєдинку було багато безкомпромісної боротьби та красивих м’ячів. На перерву команди пішли за рахунку 1:1. Спочатку команду Григорія Козловського вперед вивів Артем Федецький, а Олексій Гуцуляк зрівняв рахунок у зустрічі.

У другому таймі президенту «Руху» вдався шедевральний удар зі штрафного. М’яч залетів у дев’ятку воріт – Підківка був безсилим і рахунок став 2:1. Після такого голу команда зірок розсипалась – Федецький з передачі Козловського зробив рахунок 3:1, а через декілька хвилин президент «Руху» асистував Карабіну. Наприкінці поєдинку команди обмінялись голами – відзначились Габовда та Юрій Тлумак. Отож, поєдинок завершився з рахунком 5:2.

Публикация от ФК Рух Львів (@fc.ruh.lviv)

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями