Популярные темы

Вірт і Кучер — найкращі тренери року

Дата: 28 декабря 2021 в 12:54 Категория: Новости спорта


Вірт і Кучер - найкращі тренери року
Стоковые изображения от Depositphotos

П’ятий рік поспіль Об’єднання тренерів визначає найкращого тренера першої ліги за середніми оцінками тур за туром. До того ж об'єднання визначає найкращих і в кожному окремо взятому турі. За підсумками 2021 року найкращим із середнім показником 4,44 виявився Юрій Вірт  — головний тренер «Вереса» — чемпіона рершої ліги та учасника змагань УПЛ.

Серед його досягнень:

«Верес» виграв звання чемпіона першої ліги в конкурентному сезоні; «Верес» вдало адаптувався в УПЛ (найвище місце серед трьох новачків); «Верес» подолав шлях із другої ліги в УПЛ за два роки.

По ходу цього сезону Юрій Миколайович визнавався Об’єднанням найкращим у першій лізі за підсумками двох турів.

Лауреатами минулих років ставали: в 2017 році — Олександр Рябоконь («Десна»), в 2018 — Руслан Костишин («Колос»), в 2019 — Сергій Ковалець («Оболонь»), в 2021 — Олександр Чижевський («Агробізнес»).

Також уп’яте Об’єднання тренерів визначає найкращого тренера другої ліги за середніми оцінками тур за туром. За підсумками 2021 року найкращим із середнім показником 4,44 виявився Олександр Кучер — головний тренер «Металіста», який привів команду до чемпіонства у другій лізі, вигравши золоті медалі в дебютному сезоні в своїй тренерській кар’єрі.

Серед його досягнень:

«Металіст» здобув підвищення в класі в першому ж сезоні; «Металіст» виграв групу «Б» та абсолютне чемпіонство другої ліги; «Металіст» зимує на першому місці першої ліги. 

По ходу сезону-2020/21 років Олександр Миколайович визнавався Об’єднанням найкращим у другій лізі за підсумками 1-го туру.

Лауреатами минулих років ставали: в 2017 році — Олег Федорчук («Енергія»), в 2018 — Андрій Донець («Агробізнес»), в 2019 — Василь Малик («Нива» Т), в 2020 — Володимир Бондаренко («Діназ»).

Читайте также: Рада ліг ПФЛ: інфраструктура, заявки, трансляції

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями