Популярные темы

«Верес» призначив віцепрезидента: їх буде не більше семи

Дата: 22 декабря 2021 в 23:44



Стоковые изображения от Depositphotos

Члени наглядової ради «Вереса» на засіданні проголосували за запровадження у народному клубі інституту віцепрезидентів. Загалом їх буде не більше семи. 

На посаді віцепрезидента з розвитку дитячо-юнацького спорту і команди U-19 затвердили кандидатуру Мирона Чернецького, інформує офіційний сайт «червоно-чорних».

— Ще працюючи у футбольному клубі ОДЕК, 10-12 років тому, в мене була подібна ідея — пропускати усіх молодих талантів через професіональну команду хоча б Другої ліги. На той момент далі ідеї справа не пішла. 

Зараз я хотів би інвентаризувати увесь дитячий футбол в області. Налагодити взаємовигідну співпрацю і вибудувати піраміду із народним клубом Верес на вершині. 

Щодо команди U-19 — то тут вже є більш чіткі обриси напрямів роботи. Призначений старший тренер. Це Олег Шандрук. Можливо, будуть ще кадрові зміни. 

Є обриси тренувальних зборів. Ми зберемося 16-17 січня. Пройдемо медогляд. Потім буде три десятиденних збори. На першому зборі влаштуємо перегляд гравців. Потім будуть фізичні і тактичні заняття та спаринги, аби підготуватися до весняної частини сезону, — сказав Чернецький.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями