Популярные темы

В'ячеслав Шевчук: «Верес» веде перемовини із гравцями збірних Вірменії та Північної Македонії»

Дата: 22 декабря 2021 в 19:14


В'ячеслав Шевчук:
Стоковые изображения от Depositphotos

«Верес» веде перемовини із гравцями збірної Вірменії, молодіжної збірної Північної Македонії, камерунцем, а також одразу декількома українцями. Про це розповів клубній пресслужбі спортивний директор В'ячеслав Шевчук.

— Зараз на ринок виходять українські клуби з серйозними фінансовими можливостями: «Кривбас», «Металіст2. Тому ми звернули увагу на гравців-іноземців. Ведемо перемовини із лівими захисниками. Один із них — гравець збірної Вірменії. Інший — виступає за молодіжну збірну Північної Македонії. 

Щодо потенційних новачків в опорну зону — спілкуємося із молодими футболістами луцької «Волині». Один із них — Артур Рябов. Також цікавимося Владиславом Семотюком із «Прикарпатя». Але за всіх цих футболістів нам доведеться заплатити. 

Ми зацікавлені в тому, аби взяти молодого гравця, заграти його і продати дорожче. Чудовий приклад — Минай. Вони заплатили за Рустама Ахмедзаде 500 тисяч гривень, а тепер продали його за 200 тисяч євро. Вірю, що і ми так можемо. 

Щодо голкіперів — є дві кандидатури. Це молоді воротарі «Волині» та «Десни». В них теж є діючі контракти. Тому ми поки чекаємо. 

Також ведемо перемовини із екс-футболістом «Олімпіка» Таддеусом Нкенгом, який зараз виступає у Фінляндії. 

Можу сказати, що основна наша мета — закрити позицію лівого захисника, — резюмував Шевчук.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями