Популярные темы

Президент «Вересу» розповів про ситуацію з облаштуванням тренувального поля

Дата: 20 декабря 2021 в 22:24


Президент
Стоковые изображения от Depositphotos

Протягом цього місяця підрядники обіцяють завершити облаштування першого поля зі штучним покриттям на території, яку «Верес» орендував для будівництва навчально-тренувальної бази. Про це в своєму інтерв'ю розповів президент НК Верес Іван Надєїн.

«Там вже зробили дренажну систему, засипали щебнем. Вже приїхав штучний газон. Ми його вже придбали, він вже в Україні. Зараз триває процес засипки дрібним відсівом і потім розпочнеться етап вкладання штучного поля. Протягом місяця підрядники обіцяють завершити цю роботу.

Поле огородять. Коли команда повернеться з Туреччини — до матчів чемпіонату ми готуватимемося вже на новому полі. Це буде повноформатне футбольне поле. З якісним сучасним штучним газоном, де команда зможе тренуватися у будь-яку пору року. І в дощ, і в сніг.

Нагадаю, будівництво тренувальних полів фінансується з грошей, отриманих від емісії акцій ПАТ. На території навчально-тренувальної бази і готель. Зараз ми визначаємося остаточно, де і що розташувати. Щоб проектанти повністю завершили проект і ми могли розпочати роботу над фундаментом. Загалом ми вже витратили близько 10 мільйонів гривень. Це без врахування витрат на оренду міської землі (800 тисяч гривень на рік) і компенсації місту за сільськогосподарські втрати», — сказав Надєїн, якого цитує офіційний сайт рівненського клубу.

 Читайте также: Іван Надєїн: «Сподіваємось на єдиний телепул, який дозволить клубам більше заробляти»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями