Популярные темы

Юрій Вірт — про зимові збори «Вереса» та кадрове підсилення

Дата: 16 декабря 2021 в 22:44


Юрій Вірт - про зимові збори
Стоковые изображения от Depositphotos

Після завершення першої частини сезону «Верес» вирушив у відпустку. Знову разом футболісти та тренерський штаб зберуться у Рівному у середині січня. Команда проведе декілька втягуючих тренувань. Потому рівняни вирушать до Туреччини, де проведуть два чотирнадцятиденних тренувальних збори. Там делегація «червоно-чорних» розташується у тому ж готелі, що і минулоріч. Про це інформаційній службі народного клубу розповів головний тренер Юрій Вірт.

— Там створені усі умови для організації комфортного тренувального процесу. До того ж, у цьому готелі нещодавно відкрили новий фітнес-зал. Проведемо там два збори по 14 днів. Головне — аби погода нам сприяла. Бо в цю пору року там часто дощить.

Проведемо у Туреччині декілька спарингів. Вже є попередні домовленості із двома суперниками. Це клуби вищих дивізіонів чемпіонатів Чехії та Боснії і Герцеговини.

Також до відльоту плануємо вирішити питання з контрактами. Команді потрібна свіжа кров. Потрібне підсилення у кожну ланку. Якщо підпишемо 3-4 новачків — це буде дуже добре. Більше уваги зараз звертаємо на молодих футболістів. Але спілкуємося і з досвідченими виконавцями. Ведемо перемовини. Усе залежатиме від фінансових вимог гравців і їхнього бажання грати за «Верес», — сказав Вірт.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями