Популярные темы

Олександр Поворознюк: «Навесні побачите зовсім інший «Інгулець» і за тренерським складом, і за складом гравців»

Дата: 16 декабря 2021 в 18:24 Категория: Новости спорта


Олександр Поворознюк:
Стоковые изображения от Depositphotos

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк в коментарі для «Футбол NEWS» підсумував першу половину сезону для своєї команди, розповів про плани після зимової паузи та розкритикував гравців за незадовільні результати.

— Гра є, а результату немає, значить оцінка — два. Навесні ви побачите зовсім інший «Інгулець» і за тренерським складом, і за складом гравців.

— Це стосується і головного тренера?

— Ні, головного тренера це не стосується. Запорожець, Ковальов, Салем — це люди, які точно залишаться в команді. Усі інші — під питанням. Ми зараз дуже старанно працюємо на трансферному ринку. Якщо будуть гравці, сильніші, ніж наші, будемо підсилюватися.

— Коли чекати на перші трансфери?

— Зовсім скоро. Моя совість перед футболістами буде чистою, тому що я усім дав шанс. А те, що вони вийшли у Прем'єр-лігу і розповідають, що вони великі гравці, треба доводити на футбольному полі. Якби вони грали весь чемпіонат так, як останню гру (перемога над «Десною» з рахунком 2:1), «Інгулець» був би іншим. Останню гру, мабуть, грали для того, щоб не вигнали, а першу — щоб сподобатись. Але ми це виправимо. Нам потрібно виходити та віддаватися на футбольному полі у кожній грі, вони отримують чималі гроші. Затримок немає, зарплата день у день, треба якось по-іншому ставитися до футболу. Повинен бути метод батога і пряника, — сказав Поворознюк.

Відзначимо, що першу половину сезону «Інгулець» завершив на 14 місці в турнірній таблиці з 13 набраними очками в активі.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями