Популярные темы

Валерій Кривенцов: «Причину невдач «Металіста 1925» можна пояснити»

Дата: 12 декабря 2021 в 21:04


Валерій Кривенцов:
Стоковые изображения от Depositphotos

Після матчу проти «Чорноморця» головний тренер «Металіста 1925» Валерій Кривенцов у етері телеканлу «Футбол 1» відповів на запитання журналістів.

— Валерій Сергійович, шоста поспіль поразка вашої команди в УПЛ. Долю поєдинку вилетіли два швидких голи. Що стало причиною, на вашу думку, не достатнє налаштування, були думками у відпустці?

— Точно, що не були у відпустці. Ми розуміли, що гра стратегічно для нас дуже важлива, як і для «Чорноморця». Ми добре підготувалися до цієї гри. Але, дійсно, два голи ці... Не годиться так. Так, це вже шоста поразка нашої команди поспіль, але якщо взяти везіння — у наші ворота залітає все. Все, що нам б'ють — все залітає. За грою ми награли на п'ять, на шість забитих голів. Але реалізація.

— Так, щось не те з реалізацією. Була тривала безгольова серія. До того як Марлісон забив, не було думок його замінити? Адже не було від нього гостроти в атаці?

— Я не можу так сказати. команда грала агресивно. Команда створила велику кількість моментів. Але реалізація. Так, зараз немає результату. Так, ми засмучені. Проте є багато причин чому так. Ми з великими труднощами вийшли з Першої ліги з третьої позиції. Ми не доукомплектувалися так, як треба. Причину наших невдач можна пояснити. Велика кількість травмованих гравців — це один. А друге — це відсутність конкуренції. Це два фактори.

— Пенальті забили на 57-й хвилині. Але перші заміни ви провели значно пізніше. Не було ким підсилити?

— Ми випустили молодого Владислава Островського, я дуже радий, що він дебютував. Бо це талановитий гравець. Ми будемо залучати нашу талановиту молодь з юнацької команди до основного складу. Постараємося взяти їх на збори, подивитися, хто з хлопців уже готовий. Бо основа будь-якої команди — це саме свої вихованці.

— З такою гнітючою серією завершуєте першу частину сезону. Які основні ваші підсумки?

— Я зазначив два фактори. Зараз є час. Сподіваюсь, що хтось з травмованих гравців підійде та почне після Нового року працювати з нами на повну. Сподіваюся, що це буде і Дерек, і Жичиков, і Пономар. У Дмитренко ще складніше ситуація. Навіть якщо щодо цієї гри. Перед нею ми втратили Голодюка через дискваліфікацію У Зубкова піднялася температура. Батюшин тільки після операції. Криськів не добре почувався, Кравченко, Русин працює за індивідуальною програмою — просто катастрофа.

Ми, коли комплектували команду, виходячи з наших можливостей, звісно, розраховували, що буде певна група гравців, яка даватиме результат. Коли по п'ять-шість гравців випадають перед кожним матчем — це дуже важко. І це не виправдання нам. Ми з оптимізмом дивимося у майбутнє. Ми знаємо, що станемо сильнішими — це точно. Зараз завдання відпочити і з новими силами готуватися до старту другої частини чемпіонату.

— Для оптимізму та щоб повернутися сильнішими — трансфери потрібні?

— Обов'язково. Ми працюємо над цим. Проте є гарний вираз «догори потрібно підійматися поступово», — це, мабуть, про нас.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями