Популярные темы

«Рибалка вибув до кінця сезону?», — лікар про жахливу травму футболіста

Дата: 12 декабря 2021 в 03:24 Категория: Происшествия



Стоковые изображения от Depositphotos

У матчі 18-го туру УПЛ півзахисник «Олександрії» Сергій Рибалка отримав серйозне пошкодження після зіткнення з хавбеком «Шахтаря» Михайлом Мудриком. Він не зміг залишити поле самостійно, тому його винесли на ношах. Лікар «Руху» Дмитро Бабелюк поділився думками з приводу травми футболіста «містян».

— Рибалка вибув до кінця сезону? Дуже складно говорити попередні висновки щодо травми Сергія без більш докладних обстежень. Гравець упав на газон після зіткнення з Мудриком і за реакцією самого Рибалки стало зрозуміло, що справа серйозна.
 
Відбувся прямий контакт коліна в коліно плюс перерозгинання в колінному суглобі. На відео та фото погано видно, але, здається, коліно ще отримало вальгусне відхилення при контакті. Враховуючи динаміку епізоду, складно щось сказати конкретне, але підозрювати можна перелом надколінка або розрив передньої хрестоподібної зв'язки. Так чи інакше, обидві травми передбачають хірургічне втручання та тривале відновлення. Є ще надія, що все обійдеться, адже попереду гравця чекає низка обстежень.
 
Оптимізму не додає реакція Сергія, адже раніше він уже пропускав близько восьми місяців через травму коліна, будучи гравцем «Сівасспору». Як правило, гравці з таким досвідом розуміють, що травма серйозна, — написав Бабелюк у Telegram.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями