Популярные темы

Нападник «Металіста 1925»: «Трошки важко, коли вперше зустрічаєшся зі снігом та холодом»

Дата: 11 декабря 2021 в 14:34


Нападник
Стоковые изображения от Depositphotos

Нападник «Металіста 1925» Марлісон розповів про підготовку до гри з «Чорноморцем», підсумував свої перші п'ять місяців в Україні та зізнався чи злякався він снігу.

 

— Останнім часом справи в команді йдуть не дуже добре. Ви теж давненько не забивали. Як ви думаєте, чому склалася така ситуація?

 

— Ми усвідомлюємо, що у нашої команді все йде не так добре. Сподіваємося, що гра з трьома очками станеться з нами вже у неділю. Я в чотирьох поєдинках без забитих голів. Це мене дуже засмучує, тому що я щодня працюю над тим, щоб забивати і допомагати «Металісту1925» з перемогами та голами, і в наступній грі я хочу повернутися на гольовий шлях.

 

— Якою є реакція ваша та команди на цю погану серію?

 

— І ми, і тренер, готуємося зіграти чудову гру в неділю і позбутися цієї поганої серії, яка з нами трапилася.

 

— Останній суперник цього року – «Чорноморець». Ви підписали контракт з «Металістом 1925» перед грою першого кола з ними. Але за матчем спостерігали ще з трибун. Чим запам'ятався той матч?

 

— Так, я пам'ятаю ту гру. То був чудовий матч у виконанні нашої команди. Тепер у нас інша ситуація, її покращити можна тільки трьома очками.

 

— На яку гру з «Чорноморцем» ви чекаєте цього разу?

 

— Я сподіваюся, що в Одесі наша команда зіграє чудову гру. І до Харкова ми повернемося з трьома очками.

 

— Ви в Україні п'ять місяців. Як оцінюєте цей період?

 

— Це були п’ять місяців чудового досвіду, який Бог подарував мені в моєму житті. Я дуже щасливий тут, у «Металісті 1925» і сподіваюся й надалі допомагати команді.

 

— «Я не боюся снігу», — це ваші слова з першого інтерв’ю в Україні. Сніг та мороз, хоч і не великі, але вже були цьогоріч. Не злякалися?

 

— Трошки важко, коли вперше зустрічаєшся зі снігом та холодом. Але Бог зміцнює мене кожного дня, щоб я міг зробити все можливе, щоб забути на час про холод і продовжувати бездоганно виконувати свою роботу тут, у Харкові.

Читайте также: Валерій Кривенцов: «Через велику кількість травмованих гравців «Металісту 1925» доводиться важко»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями