Популярные темы

«Стиль великого міста», — «Шахтар» представив фотопроєкт жіночої команди

Дата: 05 декабря 2021 в 23:04



Стоковые изображения от Depositphotos

ФК «Шахтар» представив фотопроєкт «Стиль великого міста». У першій частині футболістки жіночої команди розкажуть про свої улюблені місця.

«Через досить насичений тренувальний процес мені не надто часто вдається виїжджати до міста, але за нагоди люблю відвідувати місця на набережній у Києві. Обожнюю милуватися чудовим видом на Дніпро, пити гарячий шоколад, їсти піцу чи круасани», – говорить Вероніка Кожухар @agent.verona.

«Ми ретельно стежимо за харчуванням і, як професійні спортсменки, маємо контролювати свій раціон. Тому нечасто можу дозволити собі солодке, проте ні для кого не секрет, що я ласунка, – зізнається Олександра Кревська @_krevska_. – Обожнюю кафе, у яких готують традиційні італійські оладки з морозивом і натуральний фруктовий чай».

Любов Мохнач @l.mokhnach також має слабкість до кави і любить затишні кав'ярні: «Для мене головне – приємна обстановка й компанія. У нас дуже насичений тренувальний процес, тому у вихідний обов'язково знаходжу час і відвідую якусь атмосферну кав'ярню, де є смачна кава та свіжоспечені круасани».

Публикация от FC Shakhtar Women (@shakhtarwomen)

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями