Популярные темы

Дмитро Кравченко: «Ніхто не нагнітає ситуацію перед матчем з «Колосом»

Дата: 03 декабря 2021 в 19:04 Категория: Новости спорта


Дмитро Кравченко:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник «Металіста 1925» Дмитро Кравченко розповів клубній пресслужбі про підготвку команди до протистояння з «Колосом».

— Мабуть, можна й не згадувати, що в команди зараз не досить приємна серія. Як тренуватися на фоні того, що останні матчі не дуже вдалими вийшли?

— Так, якось в нас підзатягнулася ця смуга без перемог. Я думаю, що нам лишається тільки працювати, тренуватися, виходити та перемагати. Тільки так ми можемо перевернути цю ситуацію.

— Як йде підготовка до матчу з «Колосом»?

— Підготовка відбувається, як завжди. Наш звичний тренувальний процес. Ніхто не нагнітає ситуацію, навпаки намагаються нас тренери налаштувати на позитивний результат. Тож, все, як завжди.

— Наскільки розізлилися через те, що давно не брали очки?

— Не знаю, як розізлилися, але хочеться, звісно якомога швидше перемогти. Тим більше наша остання гра в Харкові, перед своїми вболівальниками треба перемагати тільки. І тоді все буде нормально.

— Наскільки серйозний суперник «Колос», як проти нього?

— Суперники всі серйозні. «Колос» один з них. Хороша команда, бойова, у них мінився головний тренер. Зараз вони виграли останні матчі. Тож у них все зараз більш-менш нормально. Серйозно налаштовуємося, нам потрібно тільки перемагати.

— Як особисто ви себе відчуваєте, адже було дві досить важкі травми. Відновилися, потім знову були травмовані?

— Уже все нормально. Про травми потрібно забути. Все нормально.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями