Популярные темы

УПЛ назвала найкращого тренера 16-го туру

Дата: 30 ноября 2021 в 18:24 Категория: Новости спорта


УПЛ назвала найкращого тренера 16-го туру
Стоковые изображения от Depositphotos

Українська Прем’єр-Ліга разом із Всеукраїнським об'єднанням тренерів з футболу аналізує підсумки чергового туру української VBET Ліги 2021/22.

Центральний матч туру проходив на «Дніпро-Арені», а його переможець мав можливість захопити третє місце. Тим неочікуваніший розгромний рахунок у цьому протистоянні.

Тож наш сьогоднішній лауреат у VBET Лізі – головний тренер СК «Дніпро-1» Ігор Йовічевіч. Його підопічні обіграли полтавську «Ворсклу» (5:1 на своєму полі), вийшовши на третє місце.

(важливість, несподіваність, сила суперника, історична й турнірна складова)

Зустрічалися сусіди по таблиці, по її першій п’ятірці. Причому, якщо в історії протистоянь перевага була на боці «Дніпра-1», то в поточному сезоні «Ворскла» набрала хороший хід. Три останніх виїзди підопічні Максимова виграли, на виїзді в поточному чемпіонаті раніше пропускали не більше одного м’яча. Очікувалося рівне, непрогнозоване протистояння двох рівних суперників.

(травмовані/дискваліфіковані, особливі обставини)

Господарі підійшли до матчу в усеозброєнні, навпаки – вперше за три тижні після травми вийшов у дніпровців вінгер Назаренко. Що ж стосується гостей, то у них були питання стосовно нападу. Якщо Рангел після пошкодження в минулому турі зміг вийти в стартовому складі, то Степанюк через хворобу не приїхав у місто Дніпро й не зміг допомогти «Ворсклі» в цьому матчі.

(гравці, використані не на своїх звичних позиціях та несподівані, але успішні нові обличчя у складі)

Порівняно з попереднім туром (перемога над «Олександрія» — 3:1) тренерський штаб «Дніпра-1» провів дві зміни в стартовому складі: замість Логінова в центрі захисту вийшов Нельсон, а Чуже на місці одного з вінгерів замінив Назаренко.

(різноманіття тактик, зміни по ходу матчу, використання людського фактору)

«Дніпро-1» під керівництвом Йовічевіча напрацювало кілька тактичних схем, цього разу виставивши 4-1-4-1 проти полтавської команди. «Ворскла» ж використовує 3-4-3 (з варіацією 5-4-1 у грі без м’яча).  Завдяки вибраній тактиці дніпровці зуміли нав’язати суперникам боротьбу в центрі поля, дещо нівелювавши звичну перевагу висококласних суперників на цьому плацдармі.

(якщо команда під керівництвом тренера кілька турів поспіль демонструє чіткий прогрес, постійне поліпшення результатів, тренерські новинки)

Це четверта поспіль перемога СК «Дніпро-1». Від кінця вересня підопічні Йовічевіча в чемпіонаті не втрачають очок на своєму полі та входять у трійку найкращих за результатами домашніх матчів. Окремо слід відзначити розподіл сил команди напередодні кубкового матчу проти ЛНЗ. Вихід на третє місце – серйозний успіх «Дніпра-1».

Лауреат 16-го ігрового дня в номінації «Тренер туру» VBET Ліги:

Ігор Йовічевіч (СК «Дніпро-1»)

Середній бал – 4,8

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями