Популярные темы

Артем Габелок: «В останніх матчах не можемо повернути свою гру, контроль м'яча»

Дата: 29 ноября 2021 в 01:44 Категория: Новости спорта


Артем Габелок:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник «Металіста 1925» Артем Габелок у флеш-зоні відповів на запитання журналістів після гри проти «Руху». Львів’яни, нагадаємо, здобули перемогу з рахунком 2:0.

 

— Сьогодні ваша команда поступилася, на вашу думку, у чому були причини поразки?

 

— Я вважаю, бо ми не реалізували свої моменти. У мене особисто був момент хороший — не забив. За рахунку один нуль, забивай я, забивай ще якісь моменти і вже була б зовсім інша гра. А в «Руху» навпаки все залетіло, відтак можна привітати їх з перемогою. Молодці.

 

— У першому таймі «Рух» володів ініціативою, хоча зазвичай ви ведете гру, ваша команда більше тримає м'яч. Чому віддали ініціативу?

 

— Якось в останніх матчах не можемо повернути свою гру, контроль м'яча. Працюємо над цим. Хочеться сказати, що «Рух» не давав нам сьогодні нічого зробити біля своїх воріт у першому таймі. У другому таймі, вважаю, у нас моменти з'являлися — забивай, було б зовсім інакше.

 

— Гол Борячука, наскільки він став ключовим, на ваш погляд?

 

— Це один — нуль. Звісно, не приємно до роздягалки пропускати, але, знову ж таки, створили у другому таймі моменти. Якби забили б, то все було б інакше.

 

— Команда зараз в кризі чи це просто таке співпадіння?

 

— Можна й так назвати, мабуть. Коричнева смуга, назвемо її так. Сподіваємося, що в наступних матчах нам щаститиме більше, бо зараз явно м'яч не йде у ворота суперників, тому працюємо та рухаємося далі.

Читайте также: УПЛ. «Рух» — «Металлист 1925» 2:0. Видеообзор матча

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями