Популярные темы

Олег Голодюк: «Постараємося зіграти з «Вересом», як мінімум, не гірше, ніж навесні»

Дата: 21 ноября 2021 в 23:04


Олег Голодюк:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник «Металіста 1925«Олег Голодюк розповів клубній пресслужбі про своє відновлення після ушкодження, підготовку до поєдинку проти «Вереса» та згадав попередній поєдинок проти цієї команди.

Читайте также: «Верес» — «Металлист 1925»: прогноз Олега Федорчука

— Ви пропускали останні матчі через травму? Чи вдалося вже повністю відновитися?

— Так, все нормально вже. Був ігровий момент. Нічого такого грубого не було зі сторони суперника. Трохи отримав по нозі. Але зараз вже повністю готовий до наступної гри. Відновився повністю.

— Коли почали тренуватися та як проходила підготовка до матчу з «Вересом»?

— Зараз була пауза в чемпіонаті, у мене було більше часу, щоб відновитися від травми. Тренувався весь цей цикл, не пропустив жодного тренування Важко працювали, щоб кінцівку сезону закінчити на хорошій ноті.

— Тобто, є налаштування і на кінцівку сезону, і на матч з «Вересом», зокрема?

— Зараз думаємо тільки про гру з «Вересом». Напевно, цю команду можна ставити в приклад по характеру, бойовим якостям. Зможемо розраховувати на позитивний результат, тільки, якщо не поступимося цій команді в характері.

— Зараз однаково очок у турнірній таблиці в «Металіста 1925» та «Вереса». Чи можна казати, що команди зараз однакові за силою?

— У них свої сильні сторони, у нас свої. Порівнювати, мабуть, немає сенсу. У понеділок все буде вирішуватися на полі.

— У Першій лізі, у харківському матчі «Металіст 1925» впевнено переміг «Верес». Зараз це інша команда?

— Перша ліга та Прем'єр-ліга це різні турніри. Напевне, і гравці змінилися. Хоча, не настільки сильно. Тоді була хороша гра у нашому виконанні. Постараємося зіграти з «Вересом», як мінімум, не гірше, ніж навесні.

— Зараз була серія з трьох поразок. Забули їх?

— Так, у нас зараз була досить погана серія. Напевно і пропустили ми дуже багато голів. Тренерський штаб проводить теоретичні заняття, вказують нам на наші помилки. Постараємося більше цих помилок не повторювати.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями