Популярные темы

Віктор Скрипник: «Наші козирі у матчі зі «Львовом» не зіграли, а слабкі місця використали проти нас»

Дата: 21 ноября 2021 в 19:24 Категория: Новости спорта


Віктор Скрипник:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник відповів на питання журналістів під час післяматчевої пресконференції після зустрічі з ФК «Львів» (1:2).

Читайте также: УПЛ. «Львов» — «Заря» 2:1. Видеообзор матча

— Про позитивні емоції складно казати, але я стараюсь негативні одразу прибирати, хоча б на наступний день вже не думати про них, а готуватися до наступного поєдинку. У нас завтра будуть збори з командою ми все це обговоримо та вирішимо всі загальні питання.

Коли команда грає від оборони та має фору в два м’ячі, то дуже важко переломити хід зустрічі. Ми погано ввійшли в гру. Ті заміни, які зробили по перерві можливо нас надихнула та поєдинок пішов трошки швидше. Але з нашого боку, на жаль, не було моментів на нічию чи перемогу. Дії, які гравці робили на полі мене трохи бентежать, так саме як і глядачів. Супернику ці пункти важливіші. Наші козирі сьогодні не зіграли, а слабкі місця використали проти нас. Вітаємо «Львів» з перемогою, а самі продовжуємо працювати як і раніше.

— У минулому сезоні проблеми з цим суперником не виникало, в перемоги всуху. Що змінилося в цьому сезоні?

— Рік на рік не приходиться, нам важко з будь-яким суперником, хто б це не був. Сьогодні так склалося, чому ми засмучені. Мені здається, що наступного разу реакція в гравців буде кардинально іншою.

— Наступний матч у вас виїзд до Роми. Наскільки ця поразка може вплинути на результат у Римі?

— Якщо дивитися на таку тенденцію, то розглянемо поєдинки: ми 1:6 програли «Шахтарю», але поїхали до Софії й там перемогли ЦСКА. Тому так судити, що точно вплине я не буду. Кожна гра — це новий виклик, тому будемо прагнути ліквідувати свої помилки до наступного матч, — цитує Скрипника офіційний сайт «Зорі».

Читайте также: «Львов» — «Заря» 2:1. Без подарка Скрипнику

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями