Популярные темы

Артем Довбик: «До силового футболу я вже звик»

Дата: 21 ноября 2021 в 14:44 Категория: Новости спорта


Артем Довбик:
Стоковые изображения от Depositphotos

Форвард «Дніпра-1» Артем Довбик в коментарі пресслужбі клубу поділився враженнями від матчу 15-го туру чемпіонату України проти «Олександрії» (3:1), в якому він відзначився дублем.

— Артеме, як вам гра і загалом результат?

— Ми задоволені результатом, тому що «Олександрія» — це наш прямий конкурент, а ми ще не обігравали у цьому чемпіонаті сусідів по турнірній таблиці. Нарешті, зуміли перемогти конкурента, виповнивши настанову тренера. Так що усі задоволені, заробили три очки і йдемо далі.

— На початку матчу у вас були моменти, але їх не вдалося реалізувати, а вже потім був гол з пенальті. Цей забитий м’яч вам особисто додав впевненості?

— Так, багато зайвих дотиків до цього робив, але після забитого голу відчув впевненість, і вже за хвилину забив ще раз. Ми робимо роботу над помилками, будемо забивати більше.

— Вас дуже щільно опікали: і за футболку хапали, і постійно тримали. Наскільки важко у таких умовах грати і забивати?

— Ну я до такого силового футболу вже звик. Так, на мене зараз увага від захисників більш акцентована, але нічого страшного, треба знаходити зони і свої моменти, а вони є у мене у кожному матчі. Головне тут ще попрацювати над реалізацією.

— Завдяки цьому дублю ви вийшли у лідери у списку снайперів в УПЛ. Наскільки для вас це важливо?

— У список снайперів не дивлюся, але для нападника голи дуже важливі, у першу чергу для впевненості. Головне, що команда перемагає, а я приношу їй користь своїми голами.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями