Популярные темы

Валерій Кривенцов: «У матчі з «Вересом» не збираємося відходити від нашого малюнку гри»

Дата: 21 ноября 2021 в 02:04 Категория: Новости спорта


Валерій Кривенцов:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Металіста 1925» Валерій Кривенцов розповів клубній пресслужбі про підготовку команди у період міжнародної паузи, налаштування на гру з «Вересом» та хто з травмованих вже повернувся до тренувань

— Два тижні не було матчів у Чемпіонаті України. Це було на користь команди чи, можливо, навпаки збило зі змагального ритму?

— Ні, не збило. Бо ми зіграли двосторонній поєдинок, хорошу гру між собою, яка виявилася дуже інформативною. Плюс у нас був час підготуватися до заключних матчів.

— Щодо «Вереса». Весняна гра проти них у Першій лізі, можливо, була найкраща гра «Металіста 1925» у цьому дивізіоні. Наскільки це зручний суперник? Чи можна порівнювати той поєдинок, що був та цей, який буде?

— Думаю, що не можна, бо кожна гра у Прем'єр-лізі — це іспит: що команда робили під час підготовки до цього матчу. Знову ж таки, ми не розділяємо суперників. У нас є чергова календарна гра — це виклик для нашої команди. Ми постараємося провести цей матч на хорошому рівні.

— Чи дивитеся до турнірної таблиці? З «Вересом» однакова кількість очок. Чи можна говорити, що приблизно рівні команди зараз?

— Можна.

— Що тоді буде ключовим, щоб досягти результату?

— На результат впливає багато факторів. Реалізація своїх можливостей та уважна гра біля своїх воріт. До того ж, малюнок гри. Багато факторів, удача та все, що завгодно.

— На який малюнок гри налаштовуєте команду?

— У нас один малюнок гри — наш. Наш почерк, він у нас є. І ми не збираємося відходити від нашого малюнку гри.

— Було в команди кілька поразок поспіль. Вже забули їх, перегорнули цю сторінку?

— Були й перемоги. Звісно, перегорнули. Ми відіграли матч, проаналізували та пішли далі.

— Бачимо, що Ткачук вже є на тренуванні, Голодюк повністю повернувся, які кадрові новини?

— Так, Олег Голодюк відновився повністю. Ткачук — ще відновлюється. Юрію Батюшину зробили операцію, йому видалили апендицит. Плюс Андрій Ременюк, гравець, який робить результат, пропускатиме цю гру через перебір жовтих карток. Але є інші гравці і ми розраховуємо на них.

— Ви завжди оптимістичні у цьому питанні, хоча повний лазарет — це неприємна традиція «Металіста 1925» в цьому сезоні?

— Так, для нас ця осіння частина — це серйозне випробування, бо багато травмованих. Але не хочеться на цьому акцентувати увагу. Є інші гравці і в них є шанс себе показати.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями