Популярные темы

В Одесі за участю Андрія Павелка та легенд футболу відкрито новий футбольний майданчик (Фото)

Дата: 13 ноября 2021 в 15:44 Категория: Новости спорта


В Одесі за участю Андрія Павелка та легенд футболу відкрито новий футбольний майданчик (Фото)
Стоковые изображения от Depositphotos

В Одесі на базі стадіону «Динамо» відбулося відкриття оновленого футбольного майданчика.

У заході взяли участь президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, голова ОДА Сергій Гриневецький, перші віце-президенти УАФ Олег Протасов, Анатолій Демяненко, Вадим Костюченко, співголова Комітету професіонального футболу УАФ Ігор Бєланов, член Виконкому ООФА Григорій Бібергал, віце-президент НОК України Віктор Корж, начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області, голова обласної організації ФСТ «Динамо» Микола Семенишин та вихованці ДЮСШ.

На майданчику, де встановлене сучасне штучне покриття, вихованці футбольних секцій та всі школярі зможуть тренуватися та грати у футбол.

«Турбота про дітей — це одне з головних завдань, які поставив перед владою Президент України в рамках реалізації програми «Здорова Україна». Обласна державна адміністрація й надалі буде сприяти розвитку фізкультури і спорту в нашому регіоні. Для нас це є пріоритетом, бо здорова нація — це сильна Україна», — сказав на церемонії відкриття голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

«Дякую керівництву області, ФСТ «Динамо» й нашим легендам за велику увагу до розвитку інфраструктури та дитячо-юнацького футболу в Одесі та області. Упевнений, що діти, які відтепер зможуть тренуватися й грати у футбол на цьому та інших нових майданчиках, обов’язково потішать нас у майбутньому своїми перемогами та досягненнями як на рівні професіональних клубів в Україні, так і на міжнародній арені», — зазначив Андрій Павелко.

Читайте также: Андрей Павелко: «Аудит УАФ осуществляют компании с мировым именем»

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями