Популярные темы

«Металлист»: дневник турецкого сбора – день первый

Дата: 23 января 2023 в 16:24



Стоковые изображения от Depositphotos

«Металіст» 22-го січня розпочав тренувальний збір у Туреччині. З самого ранку команда провела зважування та нараду, в ході якої тренерський штаб поділився планами на підготовку й висловив очікування від підопічних, інформує пресслужба клубу.

Окрім того, команді представили нового члена тренерського штабу — Періцу Огнєновіча  — у минулому футболіста мадридського «Реалу», німецького «Кайзерслаутерна», французького «Анже» та інших клубів.

Ранкове тренування «Металіста» пройшло з акцентом на відновлення фізичних кондицій після відпустки. Вечірнє ж тренування більше було присвячене роботі з м’ячем. Варто відзначити, що тренування проходили в максимально комфортних погодних умовах: наразі на півдні Туреччини температура повітря вдень тримається в межах 15-18 градусів тепла, при цьому звичних для цієї пори року дощів поки що немає.

З першого дня тренерський штаб залучив у тренуваннях всіх доступних футболістів — на цей час їх 31. Ще один гравець, Алекс Чідомере, має приєднатися до команди вже завтра — він затримався в Україні для розв’язання питань з документами.

Зазначимо, що всі 12 гравців «Металіста» U19, які відправились на збори з першою командою, активно залучені в тренувальний процес та виконують ті ж вправи, що й дорослі гравці жовто-синіх.

Нагадаємо, що вже за три дні, 25 січня, «Металіст» проведе перший контрольний матч на зимовому зборі проти «ГКС Катовиці» (Катовиці, Польща).  

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями