Популярные темы

Руслан Маліновський: «Тимощук — більше не легенда українського футболу»

Дата: 04 марта 2022 в 19:54 Категория: Новости спорта


Руслан Маліновський:
Стоковые изображения от Depositphotos

Гравець «Аталанти» Руслан Маліновський у програмі «Денисов Time» висловився про співвітчизників, які покинули російські клуби після вторгнення путінських військ до нашої країни, а також поділився думкою про зрадницьке мовчання Анатолія Тимощука, який, як ні в чому не бувало, продовжує працювати асистентом тренера «Зеніта».

— Вважаю, що хлопці, які залишили російські клуби, вчинили правильно. Андрій Воронін вчинив як одесит та патріот країни, який багато віддав Україні. Він дуже любить Одесу, я це знаю.

Щодо Тимощука треба запитати в нього самого. Важко щось коментувати, але для мене це дивно. Я не можу пояснити його позицію у цій ситуації, але вважаю, що це неправильно. Не знаю, як він із цим житиме, але він більше не легенда українського футболу, це сто відсотків. За ці дні про його заслуги вже всі забули, – сказав Малиновський.

Нагадаємо, що після нападу Росії на Україну клуби країни-агресора вже встигли покинути українці Ярослав Ракицький, Іван Ордець, Андрій Воронін та ще кілька футболістів, тоді як «легенда» Тимощук продовжує боягузливо мовчати.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями