Популярные темы

Богдан Слюбик: «Мечта каждого футболиста — попасть в сборную Украины. Думаю, это реально»

Дата: 06 апреля 2023 в 16:24 Категория: Новости спорта


Богдан Слюбик:
Стоковые изображения от Depositphotos

Захисник «Руху» Богдан Слюбик висловився про призначення Віталія Пономарьова на посаду головного тренера команди, розповів, чи були у нього пропозиції від інших клубів та збірну України.

– Нещодавно «Рух» очолив Віталій Пономарьов. Ти знайомий із цим тренером уже приблизно 10 років, із 5-го класу тренуєшся в нього.

– Так. Я особисто вірю в нього та можливості команди за його керівництва, насправді добре знаю його вимоги. Просто потрібен деякий час, щоби все це сформулювати в той стиль гри, який він пропагує.

– Цієї зими у футбольному середовищі з’явилися чутки про те, що тобою цікавляться топ-клуби, нібито є інтерес і з-за кордону. Такі повідомлення тебе мотивують?

– Так, чув про це. Але все на рівні розмов, про це не варто говорити. Зараз я футболіст «Руху», і мої думки пов’язані тільки з цією командою.

– Турнірна ситуація в «Руху» доволі складна. Яким бачиш вихід із неї в найближчі місяці?

– Треба багато працювати та виконувати головне завдання – залишитися в Українській Прем’єр-лізі. Все залежить від нас. У нас має все вийти, мусимо вилізти з того турнірного становища, в яке потрапили.

– Колись Григорій Козловський казав, що його мрією є те, щоби 11 представників «Руху» виступали за національну збірну України. На твою думку, це може стати реальністю, зважаючи на те, що «рухівці» є у більшості українських збірних різних вікових категорій?

– Вважаю, що мрія кожного футболіста – потрапити в національну збірну України. Я й інші гравці «Руху» – не виняток. Думаю, що це реально. Але для цього нам, футболістам, потрібно багато працювати, — сказав Слюбик в інтерв'ю клубній пресслужбі.

Читай також: Офіційно: Тімур Тутєров перейшов із «Колоса» до «Сандерленда»

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями