Популярные темы

Мирон Маркевич: «В сборной Украины должен работать наш тренер, который знает украинский футбол»

Дата: 06 апреля 2023 в 14:34 Категория: Новости спорта


Мирон Маркевич:
Стоковые изображения от Depositphotos

Тренер Мирон Маркевич прокоментував чутки про можливе призначення хорвата Славена Билича у збірну України.

– У мене була домовленість із Павелком. Ще до Шевченка він пропонував [мені очолити національну збірну України], потім попросив поступитися Шевченку. Ну я поступився. Потім домовилися, що Шевченко йде, а я приймаю збірну – і все. А що там трапилося – чи він не захотів, чи хтось інший. Мені важко сказати.

– Виник новий кандидат – хорват Славен Билич. Іноземний фахівець зможе привести нашу команду до успіху?

– Думаю, що хтось із наших тренерів має працювати. Хтось, хто знає український футбол. Важко сказати про Билича. Він хороший тренер, але це інша країна і невідомо, як він себе покаже. Це не так просто. Коли буде справді сигнал, що йому пропонують, то можна буде про щось говорити. А поки що – це лише чутки.

– У вас бажання очолити збірну України залишилося?

– Ні-ні. Я вже сказав, що півтора року тому це було актуальним. Я був готовий до цього, бо очолював комітет збірних, був у курсі всіх подій. А зараз це вже… Я чудово розумію, що мені ніхто не запропонує. А по-друге, це вже не потрібно.

– Минулого разу, коли ми з вами спілкувалися, ви виявили бажання ще попрацювати тренером і говорили, що відчуваєте в собі сили та енергію. Нині щось змінилося?

– У клубному футболі – немає питань, я б ще попрацював. До збірної… Не хочу нікого ображати, але коли там незрозуміло хто керує нашим футболом… Зараз туди лізуть… А у клубному футболі ще попрацював би, але поки що все, що пропонують – це не те.

– Які клуби робили вам пропозицію щодо співпраці?

– Не в Україні. Плітки розводити не хочу. Тим більше, що вже відмовив і тут нема про що говорити, – сказав Маркевич.

 

 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями