Популярные темы

Игроки киевского «Динамо» посетили раненых Героев Украины (+Фото)

Дата: 05 апреля 2023 в 18:04 Категория: Происшествия


Игроки киевского
Стоковые изображения от Depositphotos

Гравці київського «Динамо» у вівторок, 4 квітня, відвідали поранених українських військових, які проходять лікування у столичних шпиталях. Така акція проходить не вперше. Динамівці взяли з собою подарунки у вигляді клубної атрибутики, яку подарували героям України.

Спочатку кияни поспілкувалися з бійцями підрозділу «Омега», яке вчора святкувало 20-річний ювілей. Слово взяв капітан нашої команди Сергій Сидорчук. «Я багатодітний батько, і я хотів би сказати дякую не лише від Динамо, але й від моєї родини. Моя діти зараз можуть приїжджати до Батьківщини і не боятися лише завдяки вам. Вся моя сім'я, всі ми зараз ходимо незалежною українською землею лише завдяки вам і вашим побратимам. Немає слів, щоби описати нашу подяку та ваш героїзм для нашої Батьківщини», — підсумував Сергій. Бійці отримали неймовірні емоції від привітань та підтримки від «Динамо» у важливу для них дату.

Далі команда вирушила до палати поранених воїнів із полку «Азов». Незважаючи на важкі травми, кожен із солдатів зберігає бойовий настрій та мислить у позитивному напрямку. Багато хто з них, у кого є така фізична можливість, збирається повернутися на фронт і далі захищати Україну від російських загарбників.

— Загалом динамівці відвідали багато палат, у тому числі й палату з пораненими захисниками Азовсталі, які повернулися з полону. Серед них були бійці, які були звільнені лише у березні. Наші герої нагадали також про своїх побратимів, які знаходяться у полоні й досі.

Від слів нашій бійців про бажання якнайшвидше вилікуватися та повернутися й закінчити свою справу, по шкірі просто йдуть мурахи. Наші герої вважають своєю місією зробити все для Перемоги України. Вони — наша гордість. «Динамо» й надалі робитиме незаплановані візити до воїнів, котрі боронять нашу Батьківщину, аби підтримувати їхній бойовий дух та настрій. Слава Україні! Слава нашим відважним Героям! – інформує пресслужба ФК «Динамо» (Київ).

 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями