Популярные темы

«Александрия» сделала заявление относительно матча «Минай» — «Ингулец»

Дата: 05 апреля 2023 в 03:44 Категория: Новости спорта



Стоковые изображения от Depositphotos

У 19 турі чемпіонату України з футболу «Інгулець» на виїзді обіграв «Минай» — 2:1. Гості забили два дивні голи наприкінці зустрічі. Після закінчення поєдинку інтернетом почала розповсюджуватися інформація про можливий «злив» матчу, про що нібито свідчать дії захисників «Минаю», які призвели до поразки господарів.

Головний тренер «Минаю» Володимир Богданович Шаран пропрацював в ФК «Олександрія» 11 років з невеличкою перервою. Клуб вважає за обов'язок висловити свою позицію з цього приводу.

«Володимир Богданович дуже тривалий час очолював головну команду нашого клубу. Тож я знаю дуже добре і його самого, і його підхід до роботи. Впевнений, що він ні за яких умов не пішов би на так званий «договоряк», про що вже декілька днів галасять у ЗМІ. Шаран високопрофесійна людина, він завжди щиро та сумлінно ставиться до своєї справи. Будь-який програш дуже болісний для нього. Адже кожний матч для Володимира Богдановича — справа честі. Тому усі ці наклепи — повна нісенітниця та спроба зловити хайп. Я переконаний, що події під час гри, помилки захисників «Минаю» — це прикрий, незрозумілий збіг обставин, а не якісь цілеспрямовані дії, » — зазначив Дмитро Кітаєв, директор ФК «Олександрія».

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями