Популярные темы

Александр Кучер: «Забили три мяча и считаю, что мы хорошо сыграли – ребята молодцы»

Дата: 02 апреля 2023 в 23:24


Александр Кучер:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Дніпро-1» Олександр Кучер прокоментував підсумки переможного матчу проти харківського «Металіста 1925» (3:0) в ексклюзивному інтерв’ю клубній пресслужбі.

– Сьогодні тривалий час дуже важко давався перший гол, але було помітно, що до цього першого голу гра і тривала. Які були ваші відчуття на лаві для запасних?

– Важка гра була. Команда суперника дуже добре оборонялася. Звичайно, що нам треба було забити швидкий гол і все було б простіше, але головне, що ми його забили, а коли – то  вже не важно. Добре і Влад Рибак зіграв, тому що у суперника були моменти, коли вони вибігали у контратаки, і голкіпер пару раз нас виручив. Артем Довбик хорошо увійшов у гру, повернувся у своє русло і почав забивати та добре зіграв.

– Ви його залишили на лаві для запасних, тому що його ще турбувала стара травма?

– Так, тут і травма, і рішення таке тренерське прийняв. Пеглоу добре виглядав на цій позиції у контрольному матчі із «Металістом» і хотілося його спробувати в офіційній грі.

– Частково вимушена ця заміна була у першому таймі. Що з Пеглоу по першим ознакам?

– Він потягнув задній м’яз, аде треба зробити медогляд і тоді вже буде щось більш точно відомо.

– Перед цим матчем до складу повернулися Гуцуляк, Бабенко, Матарріта. Як кажуть, з’явився приємний головний біль?

– Так, звичайно. Це добре, що хлопці відновилися після травм. Вони наші ведучі гравці і вони нам потрібні. Звісно, що це дуже добре.

– Після такої перемоги, коли в кінці дотисли суперника, наскільки легше буде готуватися до наступних ігор у психологічному плані?

– Звичайно, що перемоги додають впевненості хлопцям. Це дуже важливо для нас. Ми забили перший гол і потім суперник вже розкрився і пішли моменти. Забили три м’ячі і вважаю, що ми добре зіграли – хлопці молодці!

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями