Популярные темы

Ярослав Вишняк: «Результат закономерен, потому что созданные моменты были у двух команд»

Дата: 01 апреля 2023 в 22:54


Ярослав Вишняк:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Колоса» Ярослав Вишняк прокоментував результат гри проти «Металіста» у 19-у турі УПЛ. Нагадаємо, команди зграли внічию, 0:0.

«Думаю, що вийшла досить цікава гра, яка мала б сподобатися вболівальникам. Було багато нагод для взяття воріт, дві команди грали на перемогу. Стосовно результату, то він теж десь закономірний, тому що створені нагоди були у двох команд.

Не вистачило забитих голів. Забиті голи – це і психологія, і виконавська майстерність. Моменти створюються, але не всі реалізовуються. Десь воротар вдало грав, десь – захисники, десь нашим хлопцям банально не вистачає вміння. Тому треба наполегливо працювати, щоб моменти переростали у голи.

Ми очікували складний матч, місце у турнірній таблиці дуже хитке і різниці по грі немає між шостим-сьомим і тринадцятим-чотирнадцятим. Йде велика щільність, вона як у залікових баллах, так і по грі. Ми знали, що «Металіст» – добротна команда, з технічними гравцями, швидкими в групі атаки, які можуть обіграти один в один і можуть пробити з будь-якої позиції. Тому ми готувалися до рівного собі суперника», – сказав Вишняк, якого цитує офіційний Youtube-канал «Колосу».

Читайте также: Чемпионат Украины. «Металлист» — «Колос» 0:0. Видеообзор матча  

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями