Популярные темы

Владимир Шаран: «К сожалению, получили автогол и непонятный пенальти в свои ворота»

Дата: 01 апреля 2023 в 20:24 Категория: Происшествия


Владимир Шаран:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Минаю» Володимир Шаран на післяматчевій пресконференції поділився враженнями від поєдинку 19-го туру чемпіонату України з «Інгульцем» (1:2).

— Ми розуміли, які великі у нас кадрові проблеми. Важливий для нас гравець Дмитро Нємчанінов пропускав матч через перебір карток. Травмований Антон Байдал, Олег Горін лише три дні як розпочав тренуватись. Андрій Булеза повернувся в команду за день до гри – був у юнацькій збірній, тому ми вирішили не використовувати його в основному складі. На його позиції зіграв Іван Трубочкін, який багато пропустив через травму. Юрій Коломоєць тиждень як почав тренуватись у загальній групі.

Дуже розраховували на Назарія Воробчака. Сподівались, що ушкодження, яке він отримав, не серйозне і він зможе зіграти. Проте також не змогли на нього розраховувати і навіть не включили у заявку. Бачили, які у нас проблеми, але все ж таки вирішили наситити середню лінію поля і зіграти по схемі «4-2-3-1», тому що Руслан Паламар дуже добре проявив себе на тренуваннях. Хлопець перший раз вийшов в основному складі.

Звичайно, ми були не задоволені грою в першому таймі. Грою в атаці, грою при виході з оборони в атаку, але головне що ми перекрили всі зони. Правильно зіграли у захисті й забили зі стандарту. Тому, можна сказати, що по плану на перший тайм зіграли не погано. Після перерви «Інгулець» перебудувався, зіграв по іншій схемі і створили пару таких серйозних моментів, щоб зрівняти рахунок. Проте добре зіграв наш воротар.

Але ніхто не міг подумати, що ми можемо програти цю гру, адже залишалося шість хвилин до закінчення основного часу.  По замінах важко було говорити, але у перерві ми замінили Паламара на Олега Вишневського, щоб підсилити гру у нападі та вихід з оборони в атаку.

На превеликий жаль, отримали автогол й незрозумілий пенальті у свої ворота. Не зрозумілий, тому що Олександр Мельник зіграв дивно. Видно було, що він вже втомився й не розумів, що робить. Справедливий пенальті.

Вирішувати долю матчу потрібно було кількома хвилинами раніше. Я маю на увазі моменти Міхаіла Гечева. На превеликий жаль, він їх не реалізував. Хлопці старалися. Претензії є, тому що програли на останніх хвилинах. Але головне, що ми побачили самовіддачу, бійцівський дух. Просто нас не вистачило на 95 хвилин, враховуючи проблеми, які я назвав на початку.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями