Популярные темы

Официально: Германия передала Украине танки Leopard 2A6, БМП Marder и танки для разминирования

Дата: 31 марта 2023 в 00:44 Категория: Новости стран мира


Официально: Германия передала Украине танки Leopard 2A6, БМП Marder и танки для разминирования
Стоковые изображения от Depositphotos

Німеччина передала Україні чергову партію допомоги для фронту — танки Leopard 2A6, БМП Marder і танки для розмінування, про що свідчить оновлений перелік допомоги на сайті Федерального Уряду Німеччини Bundesregierung:

— 18 танків Leopard 2A6 з боєприпасами
— 40 бойових машин піхоти Marder з боєприпасами
— 2 броньовані ремонтно-евакуаційні машини для бронетехніки Bergepanzer 3 (на базі танка Leopard 2)
— 2 танки для розмінування WISENT 1 (на базі танка Leopard 2)
— 24 вантажівки Zetros (раніше 28)
— 40 тисяч аптечок (раніше 120 тисяч)
— 103 тисячі турнікетів.

Федеральний Уряд Німеччини підтримує українських військових у тісній координації зі своїми партнерами та союзниками. Цей список містить огляд летальної та нелетальної військової підтримки України Німеччиною. Він включає поставки з Бундесверу, а також поставки з німецької промисловості, що фінансуються з фондів Федерального Уряду Німеччини для так званого розвитку потенціалу безпеки.

Фінансування ініціативи з розбудови потенціалу безпеки становить 2,2 мільярда євро на 2023 рік (після 2 мільярдів євро на 2022 рік). Кошти мають бути спрямовані в першу чергу на підтримку України. Водночас вони будуть використані для фінансування збільшених обов’язкових внесків Німеччини до Європейського фонду миру (EPF), який, у свою чергу, йде на відшкодування державам-членам ЄС витрат під час надання ними підтримки Україні.

Поставки з галузевих запасів фінансуються німецькими фондами для підвищення потенціалу безпеки. Деякі з поставок потребують модернізації або виробництва, яке триває; також відбуваються навчальні заходи.

Читайте также: Хорватия работает над передачей Украине вертолетов

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости стран мира
Поделитесь новостью с друзьями