Популярные темы

«Динамо»: возвращение «сборников», Бущан – в зале, молодежь – в дороге

Дата: 29 марта 2023 в 19:04



Стоковые изображения от Depositphotos

Київське «Динамо» у середу, 29 березня, провело чергове тренування напередодні матчу 19-го туру чемпіонату України проти «Львова». Гра розпочнеться у неділю, 2 квітня, о 13:00, і пройде на львівському стадіоні «Скіф».

Перша частина заняття пройшла у нещодавно відкритій новій спортивній залі киян на клубній базі у Віті-Литовській. Тренер із фізичної підготовки Віталій Кулиба надав футболістам багато цікавих і різноманітних вправ. Гравці нашої команди відпрацьовували витривалість, реакцію та покращували м'язові кондиції, інформує пресслужба клубу.

Після того футболісти і тренерський штаб на чолі з Мірчею Луческу перемістилися на тренувальні поля, де й продовжили тренування. Відзначимо, що голкіпер «біло-синіх» Денис Бойко продовжує займатися за індивідуальною програмою. Натомість Георгій Бущан сьогодні вже працював у залі разом із партнерами. 

Що ж до динамівських збірників, то Олександр Караваєв, Денис Попов, Сергій Сидорчук і Віталій Буяльський вже повернулися до Києва і провели сьогодні повноцінне тренування. Руслан Нещерет, Антон Боль, Антон Царенко, Костянтин Вівчаренко, Решат Рамадані, Кахім Перріс і Самба Діалло приїдуть найближчим часом. Аналогічно — гравці «Динамо» U19 Артем Бенедюк та Ігор Горбач.

Читай також: Леонід Буряк — про кризу в «Динамо», Ротаня на трьох посадах і фахівців з поливання брудом

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями