Популярные темы

Известный состав женской сборной Украины на товарищеский матч с Эстонией

Дата: 28 марта 2023 в 19:44 Категория: Новости спорта


Известный состав женской сборной Украины на товарищеский матч с Эстонией
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер національної жіночої збірної України Луїс Кортес оприлюднив список гравчинь, викликаних на навчально-тренувальний збір для підготовки та участі в контрольному матчі з командою Естонії.

Після піврічної паузи жіноча збірна України повертається до тренувального режиму. Запланований поєдинок відбудеться за підтримки Естонської футбольної асоціації під час навчально-тренувального збору підопічних Луїса Кортеса 11 квітня в Таллінні на місцевому стадіоні «Спортленд-Арена» (початок — о 19.00) та стане першим матчем на етапі підготовки до офіційних ігор Ліги націй.

Збір команди, до складу якої ввійдуть 22 футболістки, розпочнеться 3 квітня в польському містечку Сувалки, а вже 9 квітня делегація вирушить до Таллінна. Уперше до лав національної збірної будуть викликані дві молоді виконавиці — Дар’я Келюшик і Поліна Янчук.

Воротарі: Дар’я Келюшик («Кривбас» Кривий Ріг), Дарина Бондарчук, Катерина Самсон (обидві — «Ворскла» Полтава).

Захисники: Ірина Котяш, Катерина Корсун, Ірина Подольська (усі — «Ворскла» Полтава), Любов Шматко, Яна Деркач (обидві — «Фомгет», Туреччина), Тетяна Романенко («Сент-Етьєн», Франція).

Півзахисники: Тетяна Китаєва, Натія Панцулая (обидві — «Колос» Ковалівка), Анна Петрик («Ворскла» Полтава), Вікторія Гірин («Ладомир» Володимир), Христина Перевізник («Бешикташ», Туреччина), Дар’я Апанащенко («Фомгет», Туреччина), Ніколь Козлова («Кеге», Данія), Яна Малахова («Прадехон», Іспанія), Таміла Хімич (ЕТО, Угорщина).

Нападники: Яна Калініна («Ворскла» Полтава), Поліна Янчук («Кривбас» Кривий Ріг), Ольга Овдійчук («Фомгет», Туреччина), Надія Куніна («Аустрія», Австрія).

До речі, протистояння між збірними Естонії та України стане третім в історії цих команд. 2012 року вони зустрічалися в межах відбору чемпіонату Європи — обидва рази перемогли українки (5:0 та 4:1).

Нагадаємо, жеребкування першої в історії жіночої Ліги націй відбудеться 2 травня. Склад ліг та посів перед жеребкуванням визначатиме поточний рейтинг національних жіночих збірних УЄФА. Наразі Україна перебуває в реєстрі на 22-му місці, що передбачає потрапляння до Ліги В.

2023 року для учасників Ліги націй передбачено шість ігрових вікон: 20—22 та 23—26 вересня, 25—27 та 28—31 жовтня, 29 листопада — 1 грудня та 2—5 грудня.

Читайте также: Женская сборная Украины в рейтинге ФИФА поднялась на 32 место

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями