Популярные темы

Андрей Ткачук: «Никаких проблем с адаптацией в «Металлисте 1925» у меня нет»

Дата: 27 марта 2023 в 22:34


Андрей Ткачук:
Стоковые изображения от Depositphotos

Новачок «Металіста 1925» Андрій Ткачук дав перше інтерв'ю в якості гравця клубу. Він розповів про появу в УПЛ раніше за «Карпати», взаємодію з Голодюком, ювілейну кількість матчів та залежність успішності результатів клубу від кількості Ткачуків у команді:

— Чи планував ти, коли взимку йшов з «Карпат», що раніше за львівський клуб опинишся в УПЛ?

— Дякую за привітання. Звичайно, не хотілося ще завершувати кар'єру, коли йшов з «Карпат». Сподівався, що знайду команду. У принципі, були варіанти, але, скажімо так, куди мене кликали, не хотілося йти, а куди хотілося, то не кликали. Тому я до останнього вичікував. І ось з'явився такий варіант з «Металістом 1925» і я одразу відгукнувся на таку пропозицію.

— Ти дуже досвідчений футболіст. Які особисті цілі, мотивацію маєш?

— Мотивація у мене ніколи не зникала. Я завжди віддавався на полі на 100%. На вік не дивлюся, у мене, тьфу-тьфу-тьфу, не було ніколи серйозних травм. За останні три роки я жодного тренування не пропустив, тримав себе у формі. Тому вважаю, що фізичний став дозволяє мені ще грати.

— Чи знаєш скільки матчів треба зіграти в УПЛ до круглого числа?

— Точне число не знаю. Знаю, що у мене точно зіграно понад 200 матчів у Прем'єр-лізі.

— Залишилося 5 матчів до 250 в УПЛ.

— Приємне число.

— Ти починав грати разом з тренером нашої команди Олегом Юрійовичем Голодюком і навіть є трошки старшим за нього. Уже обговорювали, якою буде комунікація, взаємодія?

— Звичайно, розмовляли з ним. Я розумію, що він зараз мій тренер, має бути якась субординація. Ми розумні люди, все розуміємо, тому не буде ніяких незрозумілостей.

— Окрім знайомства з тренером, у команді ще є далеко не один гравець з яким твої шляхи і раніше перетиналися в одній команді. Завдяки цьому адаптація має бути легкою та швидкою?

— Звичайно, я дуже багатьох знаю. А ті, кого не знаю, ми з ними перетиналися на футбольному полі, були суперниками. У принципі, мене прийняли одразу, з першого дня. Відчуваю, що хлопці знають мене, ставляться з повагою, як і я до них. Жодних проблем з адаптацією у мене немає.

— Скажи нам, будь ласка, на твою думку, скільки Ткачуків має бути в одній команді задля успішних результатів?

— Не знаю скільки Ткачуків. Думаю, що одне від іншого не залежить, але я сподіваюсь, що принесу користь цій команді.

— Ти уже трошки провів час у розташуванні команди. Що можеш сказати про колектив, клуб та його перспективи у решті сезону?

— Тут дуже хороша, дружелюбна атмосфера, тільки на позитиві всі працюють, багато футболістів посміхаються, це дуже класно. Це допомагає адаптуватися. Я вважаю, що всі завдання, які керівництво клубу поставить перед командою до завершення сезону, ми зможемо виконати у такій атмосфері.

Читайте также: «Металлист 1925» объявил о подписании Андрея Ткачука

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями