Популярные темы

Александр Зинченко: «Хочу стереть все воспоминания об «Уфе». Писал российским футболистам: «Почему вы молчите?»

Дата: 27 марта 2023 в 15:34 Категория: Новости спорта


Александр Зинченко:
Стоковые изображения от Depositphotos

Гравець «Арсенала» Олександр Зінченко в інтерв’ю Channel 4 висловився щодо свого ставлення до росії після початку повномасштабної війни.

– Ти грав Донецьку, жив у росії. У тебе мусять бути друзі росіяни. Чи змінилося твоє ставлення щодо росії?

– Знову ж, я хотів би сказати дякую «Уфі» за все, що вони зробили для мене, але після всього я просто хочу забути той період мого життя. Хочу стерти всі спогади про це. На мою думку, так, ми можемо казати «Що ці інші люди можуть зробити? Це не їхні рішення» й так далі. Але я спілкувався з декількома футболістами… Ну як, я писав їм, але не отримував жодної відповіді. Чому ви мовчите? Чому ви не можете навіть нічого опублікувати у соцмережах, щоб зупинити ці речі? Тому що їм все одно.

Хтось може сказати, що вони бояться в’язниці, що вони не зможуть повернутися до країни. Я не вірю в це.

Як ви сказали, у мене було своє оточення там. Але вони стали «нулями». Не хочу знати нічого про цю терористичну країну. Для мене це очевидно.

– Як ти відчуваєш себе щодо власної відповідальності? Ти багато висловлюєшся. Ти відчуваєш, що це твоя роль у цій війні?

– Думаю, це найменше, що я можу зробити. Намагаюся допомогти настільки, наскільки можу, як й інші гравці у національній команді. Ми намагаємося робити нашу роботу та якнайкраще представляти нашу країну. Відправляти деякі речі, гроші, демонструвати іншим людям, що там відбувається, – сказав Зінченко.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями