Популярные темы

Италия U-21 – Украина U-21. Анонс и прогноз матча

Дата: 27 марта 2023 в 06:14 Категория: Новости спорта


Италия U-21 – Украина U-21. Анонс и прогноз матча
Стоковые изображения от Depositphotos

27 березня. 21:00. Італія, Реджо-ді-Калабрія. Контрольний матч

Італія U-21 — Україна U-21

Де подивитися: YouTube-каналі УАФ, «Суспільне»

27 березня молодіжна збірна України проведе товариський матч із своїими однолітками з Італії. Гра в італійському Редж-ді-Калабрія розпочнеться о 21:00 за київським часом. Гру транслюватимуть наживо на YouTube-каналі УАФ та регіональних телеканалах Суспільного. 

Перемога Італії — 1,48; нічия — 4,3; перемога України — 7,3

Декілька днів тому команда Паоло Ніколато здобула впевнену перемогу над хлопцями з Сербії. Тренер звично віддає перевагу тактиці 3-5-2, і їм вдається доволі часто зажати суперника біля своїх ворот, але не завжди це приносить свої плоди — без помилок не обходилось у минулих матчах — проти Німеччини та Англії особливо (дві поразки).

Цього є разу гра йшла по позитивному сценарію, а головним героєм матчу став нападник «Фрозіноне» Самуеле Мулатьєрі, який на свій рахунок записав два голи. Також цей матч продемонстрував непогано фізичну підготовку італійців, адже у второму таймі вони не лише утримали ритм матчу, а й значно додали, що і призвело до голів.

Головною зіркою цієї команди є латераль «Тоттенгема», який зараз грає за «Удінезе» — Дестіні Удоджи. Непогану пресу мають і два хавбеку «Ювентуса»: Ніколо Фаджіолі і Фабіо Міретті. Не варто забувати і про опорника «Торіно» Самуеле Річчі та Карбоні. В цілому, у італійців доволі непоганий склад, який здатен стати доволі важким суперником для наших хлопців.

Українська «молодіжка» нещодавно зіграла з Данією U-21, і їм вдалось також здобути перемогу. Очікувалось, що тренери вже будуть награвати максимально основний склад, але все ще стало зрозуміло, що деякі гравці перебувають на «тест-випробуваннях». Та і ігрової практики не усім вистачає, тому був деякий мікс, який не позначився на результатах.

Хоча на візуальній складовій гри було помітно, що багато колесиків у цьому механізмі працюють не так, як потрібно. Здебільшого голи були забиті за рахунок індивідуальної майстерності (два гарних голи забили Брагару та Очеретько), а не якихось напрацьовок напередодні гри. Хоча у обороному плані наші хлопці були доволі компактні та вдало нейтралізовували угрози. Критикувати наши «молодіжку» нема за що, адже зараз не офіційні ігри, і саме у них треба експерементувати та прораховувати екстрені заміни та перелаштування.

Вже на гру з італійцями очікую вже більше гравців стартвого складу на Євро. По-перше, повинен буде зіграти Сікан, який до цього поступився місце у старті Кухаревичу. Але відчувалось, що Микола лише нещодавно повернувся після пошкодження і все ще не перебуває в оптимальній формі. Також очікую появи з перших хвилин Бражка, або Михайленка та Криськів. Місце же у воротах повинен буде зайняти Нещерет.

Нагадаємо повну заявку української команди на ці збори.

Воротарі: Руслан Нещерет («Динамо» Київ), Кіріл Фесюн («Колос» Ковалівка), Яків Кінарейкін («Дніпро-1» Дніпро).

Захисники: Ростислав Лях, Віталій Роман, Роман Дідик (усі — «Рух» Львів), Максим Таловєров (ЛАСК, Австрія), Крістіан Біловар (АЕЛ, Кіпр), Антон Боль, Костянтин Вівчаренко (обидва — «Динамо» Київ), Арсеній Батагов («Зоря» Луганськ), Олександр Драмбаєв («Зюльте-Варегем», Бельгія).

Півзахисники: Іван Желізко («Валмієра», Латвія), Валентин Рубчинський, Олександр Назаренко (обидва — «Дніпро-1» Дніпро), Володимир Бражко, Максим Хлань (обидва — «Зоря» Луганськ), Микола Михайленко («Олександрія»), Олексій Кащук («Сабах», Азербайджан), Олег Очеретько, Дмитро Криськів (обидва — «Шахтар» Донецьк), Максим Брагару («Чорноморець» Одеса).

Нападники: Богдан В’юнник («Грацер», Австрія), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк), Микола Кухаревич («Гіберніан», Шотландія).

Італія U-21: Соррентіно, Віті, Ругері, Околі, Удоджи, Бове, Еспозіто, Касадеі, Дзанолі, Мулатьєрі, Коломбо

Україна U-21: Нещерет, Вівчаренко, Біловар, Батагов, Драмбаєв, Михайленко, Очеретько, Криськів, Кащук,  Брагару,  Сікан

Важко очікувати результативного матча. Обидві команди десь демонструють більш стриманий футбол і мають деякі проблеми з реалізацією моментів. Гру контролюватимуть господарі, але українська команда точно матиме шанси на контрвипадах. На мій погляд, більше 2 голів у цьому матчі ми не побачимо, але щоб підстрахуватись рекомендував би взяти тотал меньше 3. 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями