Популярные темы

Англия — Украина: четыре взгляда на один матч

Дата: 25 марта 2023 в 23:34 Категория: Новости спорта


Англия - Украина: четыре взгляда на один матч
Стоковые изображения от Depositphotos

Черговий старт збірної України у відбірковій кампанії Євро. Перший суперник — Англія. Квартет відомих у футбольних колах людей поділився думкою щодо майбутньої гри на «Вемблі».

Сергій Задорожний, колишній захисник збірної України: 

— Ми не бачили спаринг України з дублем «Брентфорда» (2:0), але відгуки дуже і дуже непогані. Новий тренер, новий підхід, нова команда... Зрозуміло, що всі чекають від Руслана Ротаня дива, чогось особливого, але треба реально дивитися на речі — Англія кілька днів тому в гостях обіграла італійців (2:1). І це при тому, що заключні хвилин 10-15 грала в меншості через вилучення Шоу. Звідси й мій прогноз — 2:1 на господарів. 

Максим Ковальов, захисник «Інгульця»:

— Уболіватиму за наших хлопців, бажаю їм удачі. Але в той же час є розуміння, з ким граємо. Англія — дуже сильна, агресивна, забивна команда. Буде тяжко. Головне — не розсипатися. Бо «Вемблі» буде гнати своїх улюбленців уперед. Ставлю на 2:0, однак зрадію, якщо помилюся в наш бік.

Віктор Козін, заслужений тренер України: 

— Перший матч відбору до Євро-2024, прем'єра на посаді в.о. головного тренера збірної України  Руслана Ротаня. Додаткове емоційне навантаження накладає і той факт, що граємо з одним із грандів світового футболу. Звичайно, хотілося б, щоб наша команда здобула позитивний результат, і я гадаю, що так і буде. Ставлю на 1:1. Україну не треба мотивувати, усі битимуться. Результат тиснутиме, перш за все, на англійців, тому нам, певною мірою, легше. Та й хлопців, що зможуть повести команду вперед, не бракує — Ярмоленко, Зінченко, Маліновський, Миколенко... Побачимо.

Артем Лобанов, спортивний журналіст: 

— Не сумніваюся: на нас чекає дуже цікава гра, в якій буде все: інтрига, комбінації, голи. Візьму на себе сміливість спрогнозувати, що Україна відкриє рахунок, але англійці, безумовні фаворити протистояння, усе ж переможуть. В один м'яч. Бо клас є клас.

Читайте также: Сборная Украины стартует в седьмом отборочном цикле чемпионата Европы в своей истории

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями