Популярные темы

Михаил Кополовец: «Из-за продажи Мудрика атаки «Шахтера» стали беззубыми»

Дата: 25 марта 2023 в 23:24 Категория: Происшествия


Михаил Кополовец:
Стоковые изображения от Depositphotos

Колишній спортивний директор «Миная» і відомий в минулому футболіст Михайло Кополовець поділився думками щодо виступів «Шахтаря» та «Динамо» у поточному сезоні єврокубків.

«За цей єврокубковий сезон я ставлю нашим командам «трієчку» за п’ятибальною системою, — каже ексгравець багатьох українських футбольних клубів Михайло Кополовець. — На жаль, такий нині наш рівень. У країні війна, внутрішній чемпіонат слабкий, в командах грає всуціль молодь, робить це за копійки, тому й такий результат в єврокубках.

Зрозуміло, що найсимпатичнішим видався «Шахтар». Молодий тренер зумів зліпити з молодих гравців дуже хорошу команду. Але через продаж Мудрика атаки гірників стали беззубими. Це чітко показали чотири весняні єврокубкові матчі. Ну а поразка від нідерландців — то... Програвати можна і навіть інколи треба, але ж не так. Про «Динамо» взагалі боляче говорити. Посісти останнє місце у посередній групі Ліги Європи... Як же ж так?

УЕФА створило новий турнір — Лігу конференцій, щоб команди, які рідко потрапляють до єврокубків, мали шанс пограти на такому рівні. Тільки з легшими суперниками. І гроші там непогані платять. Але навіть це не мотивувало «Зорю» і «Ворсклу» пробитися до групового етапу. Дивно, бо ці клуби потерпають від безгрошів’я, а участь у матчах групового етапу могла відчутно поліпшити їхнє фінансове становище. Для європейських клубів мільйон чи два мільйони євро — це ніщо. А для наших команд — величезні гроші. Проте заробити їх вдалось не кожному», — сказав Кополовець, якого цитує «Експрес».

Читайте также: Йожеф Сабо: «В еврокубках «Динамо» выглядело очень слабо, Луческу нужно идти»

Читайте также: Эдуард Цихмейструк: «Поражение «Шахтера» со счетом 1:7 от «Динамо» воспринималось бы иначе»  

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями