Популярные темы

Президент «Кремня»: «Наша задача выйти в УПЛ, построить мощную структуру»

Дата: 25 марта 2023 в 12:54


Президент
Стоковые изображения от Depositphotos

Президент «Кременя» Сергій Ковнір розповів про плани з розвитку кременчуцького клубу.

«На даний момент клубом володію два роки і цей час пішов на розуміння процесів – було багато промахів і помилок, на яких доводилося вчитися… Зараз у нас розписана дорожня карта з розвитку клубу – це створення умов для переходу від дитячого до дорослого футболу, ведуться перемовини з мерією Кременчука щодо виділення землі для будівництва футбольної бази Кременя (як мінімум три поля з натуральним газоном), планується зміна структури клубу з розумінням зони відповідальності та зв'язку – від гравця до президента, освіту гравців — тренінги від футбольних до загальножиттєвих. Це лише невеликий перелік наших завдань на найближчий час!

Кремінь – це не політичний продукт, і він взаємодіє з усіма на рівних умовах. На даний момент муніципальна влада йде назустріч з усіх питань, навіть обіцяє реконструювати стадіон «Кредмаш». Наразі чекаємо виділення грошей з державної програми на реконструкцію «Кредмашу». Тим більше, проєкт дуже гарний, сподіваємося, його вдасться втілити – це буде прекрасна арена для нашого міста та Кременя.

Футбольний клуб – дуже дороге задоволення, і для того, щоб ставити великі завдання, треба зробити серйозну платформу. Тому навіть випадковий успіх, на прикладі інших, без основи може закінчитися банкрутством клубу. Думаю, ми все це робимо, і навіть тимчасові невдачі нас не зупинять. У клубу серед задач стоїть протягом двох років вийти у Прем’єр-Лігу й вибудувати потужну структуру», — цитує функціонера Український футбол.

Читайте также: «Кремень» подписал племянника Юрия Дудника

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями