Популярные темы

Пресс-атташе сборной Украины — о спарринге с «Брентфордом»: «Это этап подготовки, как и тренировка, с которой нет трансляции»

Дата: 25 марта 2023 в 02:34


Пресс-атташе сборной Украины - о спарринге с
Стоковые изображения от Depositphotos

Пресаташе збірної України та глава Асоціації спортивних журналістів України Олександр Гливинський прокоментував ситуацію з відсутністю трансляції спарингу з «Брентфордом».

«Окремі телеграм-канали, а за ним і окремі неперебірливі ЗМІ, поширили інформацію про те, що окремі гравці Національної команди відмовилися вдягати форму Joma на зборах команди.

І в то й же час на сайті і соцмережах УАФ, а також в ЗМІ, які поширюють наш контент з НТЗ Збірної, на всіх фото і відео чудово видно, що всі гравці Національної команди без винятку, на тренуваннях і на матчі з «Брентфордом», одягнуті у форму Joma – технічного партнера Збірної, який чітко заявив, що припинив будь-яку комерційну та спонсорську діяльність на території росії та білорусі. Тоді на кого розрахований такий вкид від анонімних телеграм-каналів? Це ж настільки треба не поважати своїх читачів, щоб годувати їх такою відвертою маячнею?

Відтак закликаю ЗМІ поширювати лише офіційну та перевірену інформацію і не популяризувати брудні анонімні помийки», — написав Глививський.

Читайте также: Сборная Украины: поздравление Цыганкова и присоединение к общей группе Сидорчука и Ярмоленко

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями