Популярные темы

Киевское «Динамо» открыло брендовый «Пункт несокрушимости»

Дата: 23 марта 2023 в 19:24


Киевское
Стоковые изображения от Depositphotos

Київське «Динамо» у четвер, 23 березня,  відкрило брендовий динамівський «Пункт незламності». Він був оснащений і запущений разом із партнерами — міжнародним благодійним фондом STELP та благодійним фондом «Фундація друзів України», інформує пресслужба клубу.

Розташований брендовий «Пункт незламності» у самому центрі столиці України — біля стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського. Подія розпочалася з хвилини мовчання на честь загиблих українських героїв та мирних громадян України, які загинули від терору російських агресорів. На відкритті були також присутні вихованці «Динамо» Київ 2010-го року народження та двоє гравців команди U19 — Андрій Маткевич та Арсеній Філатов.

STELP — з перших днів війни допомогає Україні. За цей рік передано сотні тонн гуманітарної допомоги для ВПО та лікарень. Керівник фонду Серкан Ерен багаторазово відвідував гарячі точки уздовж україньського фронту та у режимі 24/7 разом зі своїю командою виявляє потреби постаждалих та забезпечує їх допомогою.

Фундація Друзів України — фонд, що за час війни створив та адмініструє найбільший приватний модульний прихисток для переселенців на 50 будинків. Також фонд займається забезпеченням закладів освіти та обьектів критичної інфраструктури модульними бомбосховищами.

У брендовому «Пункті незламності» доступні світло, супутниковий інтернет, вода та напої. На затишних динамівських пуфах можна подивитися телевізор, у тому числі — матчі улюбленої команди. Також надаватиметься психологічна та культурна допомога українцям.

 

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями