Популярные темы

Национальная женская сборная Украины проведет контрольный матч с Эстонией

Дата: 23 марта 2023 в 17:54 Категория: Новости спорта


Национальная женская сборная Украины проведет контрольный матч с Эстонией
Стоковые изображения от Depositphotos

Футбольні асоціації України та Естонії досягли домовленості про проведення контрольного матчу між національними жіночими збірними двох країн.

Після піврічної паузи жіноча збірна України повертається до тренувального режиму. Запланований поєдинок відбудеться за підтримки Естонської футбольної асоціації під час квітневого навчально-тренувального збору підопічних Луїса Кортеса 11 квітня в Таллінні на місцевому стадіоні «Спортленд Арена» (початок — о 19.00) та стане першим матчем на етапі підготовки до офіційних поєдинків Ліги націй.

До речі, протистояння між збірними Естонії та України стане третім в історії цих команд. 2012 року команди зустрічалися в межах відбору чемпіонату Європи: обидва рази перемогли українки — 5:0 та 4:1.

Нагадаємо, жеребкування першої в історії жіночої Ліги націй відбудеться 2 травня. Склад ліг та посів перед жеребкуванням визначатиме поточний рейтинг національних жіночих збірних УЄФА. Наразі Україна перебуває в реєстрі на 22-му місці, що передбачає потрапляння до Ліги В.

2023 року для учасників Ліги націй передбачено шість ігрових вікон: 20—22 та 23—26 вересня, 25—27 та 28—31 жовтня, 29 листопада — 1 грудня та 2—5 грудня.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями