Популярные темы

Георгий Судаков: «Не надеемся на усталость сборной Англии»

Дата: 23 марта 2023 в 02:04


Георгий Судаков:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник збірної України Георгій Судаков розповів про підготовку до матчу проти збірної Англії у рамках відбору до Євро-2024, який відбудеться у неділю, 26 березня, о 19.00.

— Вже друге тренування, погода гарна, команда працює інтенсивно. Як настрій?

— Настрій позитивний, готуємося до матчу. Завтра буде товариський спаринг з «Брентфордом». Атмосфера супер, радий всіх бачити. Готуємося.

— На відміну від інших гравців збірної для вас Руслан Ротань знайомий тренер. Ви разом також працюєте у молодіжній команді. Робота така ж сама чи є якась інша специфіка у національній збірній?

— Робота така сама. Нічим не відрізняється. Це перший збір Руслана Петровича, і він хоче довести свої ідеї до всіх гравців, тому тренування більше спрямовані на тактику. У молодіжці команда більш зіграна, знаємо, що робити, але тренування ті ж самі.

— У цьому сезоні у вас, як і в інших гравців «Шахтаря» було чимало матчів на високому рівні. Зараз готуємося до ще одного. Чи є це новий виклик? Чи ви вже звикли до ігор такого рівня?

— Так, були важкі матчі: Ліга чемпіонів, Ліга Європи. Але за національну збірну на такому рівні я ще не грав, тільки у товариських матчах. Це новий виклик. З таким я ще не зіштовхувався.

— Якої ти думки про збірну Англії? Вони перед матчем з нами зіграють з Італією. Це плюс для нас?

— Не знаю, побачимо. У них дуже сильний склад, широкий список. Мені здається, що там не має значення, хто буде грати. Я думаю, можливо, десь буде втома. Але ми на це не розраховуємо, налаштовуємося на повну до важливого матчу, — сказав Судаков УАФ.

Читайте также: Андрей Ярмоленко: «Все будет понятно за два-три дня до игры с Англией»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями