Популярные темы

Тарас Степаненко: «Некоторые игроки травмированы, но все равно прилетели поддержать»

Дата: 22 марта 2023 в 00:44 Категория: Происшествия


Тарас Степаненко:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко розказав про підготовку до стартового матчу відбору Євро-2024 проти Англії.

— З багатьма хлопцями довго не бачилися, тому вчора довго сиділи й розмовляли. Завжди радий бути у збірній та зустрічати друзів, що поспілкуватися та дізнатися, як справи.

У «Брентфорда» дуже європейська база. Невелика, але є поля та фітнес — те, що потрібно для футболу. Ми зараз багато подорожуємо з «Шахтарем», а у клубу АПЛ база в дуже хорошому місці. Ми дуже задоволені. Для цієї пори року гарний газон, а в УПЛ гарні поля — раз-два й закінчилися. Не можу сказати, що поле ідеальне, але десь на 7 балів з 10.

Перше тренування під керівництвом Ротаня було направлене на те, щоб ті, хто грали на вихідних, відновилися. Тим більше у нас була така довга дорога. А хлопці, які мали менше ігрової практики, пограли в футбол. Також були тактичні завдання.

Треба підготувати команду, а часу мало, тому теорія буде насиченою. Потрібно згуртувати колектив після довгої перерви та втілити на полі своє бачення футболу.

— Ротань — активний тренер?

— Авжеж. Він молодий та енергійний хлопець, який багато років грав у футбол, а зараз перейшов на тренерську роботу та має свій досвід. Він розуміє, що є тренером національної команди. Розуміє, яка відповідальність на ньому. Тому він живе футболом, живе цією грою.

А ми, весь склад збірної, готові допомогти йому. Деякі гравці травмовані, але все одно прилетіли підтримати. Всі, хто тут знаходиться, будуть робити все, щоб допомогти Руслану Петровича та збірній здобути гарний результат, — сказав Степаненко УАФ.

Читайте также: Денис Мирошниченко — о вызове в сборную: «Ротань спросил, готов ли играть на «Уэмбли»

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями