Популярные темы

Игорь Цыганык: «Слова Луческу на пресс-конференции — это признак того, что он уже устал»

Дата: 21 марта 2023 в 16:04


Игорь Цыганык:
Стоковые изображения от Depositphotos

Відомий український журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми «Циганик LIVE» висловив свою думку щодо майбутнього Мірчі Луческу в київському «Динамо».

— У мене таке враження, що самі футболісти «Динамо» не усвідомлюють та не відчувають відповідальності за те що вони роблять. Вони не виривають місця в основі, їм ці місця просто дають. Їм не треба нічого доводити, не треба стрибати вище голови, щоби заробити місце у старті «Динамо». Я не хочу захищати Луческу, я не знаю, що в нього в голові.

Я знаю, що були взимку розмови Луческу з президентом на тему: «А що, ви думаєте робити далі, щодо наступного тренера думаєте?». У Луческу чинний контракт, ще на рік і три місяці. Тобто цей сезон і наступний. Ніхто не знає чи він піде, але ніхто з керівництва «Динамо» не буде стимулювати його відставку. І тут справа не в грошах, а в роботі, яку зробив Луческу в «Динамо».

Перед сезоном говорили, що потрібно довіряти молоді і їм довіряють, але ця молодь не тягне рівень київського «Динамо»! Запросити сильних легіонерів немає можливості, а запрошувати легіонерів приблизно такого рівня, як динамівська молодь, немає ніякого сенсу. Луческу буде шукати вихід з ситуації. Його слова на пресконференції – це ознака того, що Луческу вже втомився.

В «Динамо» обмежена кількість гравців і обмежена варіативність. І в таких умовах Луческу має прийняти рішення, чи він готовий далі працювати, чи залишить місце людям, які будуть намагатися вийти з даної ситуації. Я думаю, що Луческу сподівається, що йому вдасться зробити ще одну команду, яка стане чемпіоном і вже потім йти на відпочинок, — цитує Циганика Football Hub.

 

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями