Популярные темы

Матчи сборной Украины (U-21) с Данией и Италией покажут на YouTube-канале УАФ и на Суспильному

Дата: 20 марта 2023 в 19:24 Категория: Новости стран мира


Матчи сборной Украины (U-21) с Данией и Италией покажут на YouTube-канале УАФ и на Суспильному
Стоковые изображения от Depositphotos

Молодіжна збірна України проведе два спаринги під час збору, що проходитиме з 20-го до 27 березня в межах підготовки до фінального турніру Євро-2023 (U-21).

24 березня в турецькому Белеку наша команда зустрінеться з молодіжною збірною Данії (початок матчу — о 15.30 за київським часом). 27-го числа синьо-жовті в місті Реджо-ді-Калабрія зіграють проти команди Італії (початок — о 21.00 за Києвом). Обидва поєдинки транслюватимуться наживо на YouTube-каналі УАФ та регіональних телеканалах Суспільного. 

Як повідомлялося раніше, головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань оголосив список гравців, викликаних на березневий збір для участі в контрольних матчах.

Нагадаємо, що цього року молодіжна збірна України візьме участь у фінальному турнірі Євро-2023 (U-21). Загалом у форумі, що проходитиме в період із 21 червня до 8 липня в Грузії та Румунії, братимуть участь 16 команд. За підсумками жеребкування, яке відбулося 18 жовтня минулого року в Бухаресті, синьо-жовті потрапили до групи В, де зустрінуться з Румунією, Іспанією та Хорватією. Три найкращі команди Євро-2023 (окрім Франції та Англії) отримають путівки на Олімпійські ігри 2024 року.

 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости стран мира
Поделитесь новостью с друзьями