Популярные темы

Антон Царенко: «Мистер сказал готовиться к следующим матчам»

Дата: 18 марта 2023 в 21:04 Категория: Новости спорта


Антон Царенко:
Стоковые изображения от Depositphotos

Хавбек київського «Динамо» Антон Царенко в коментарі пресслужбі клубу поділився враженнями від матчу 18-го туру чемпіонату України проти «Зорі» (0:1).

— Неприємно у двох домашніх матчах поспіль програвати – спочатку «Інгулець», тепер «Зоря». У чому головна проблема нинішнього «Динамо»?

— Я гадаю, що про наші проблеми скаже головний тренер. Йому видніше та вирішувати, як нам грати. Тренери дають нам установку, яку ми намагаємося виконувати на полі. Сьогодні не вдалося, тому такий результат.

— Що сказав Мірча Луческу після матчу? Чи була розмова з ним?

— Звичайно, неприємно програвати «Зорі» вже вдруге в сезоні, але Містер сказав готуватися до наступних матчів. Для нас немає жодних інших результатів, окрім перемоги.

— Сьогодні ти вийшов у стартовому складі. Які завдання ставив перед тобою тренерський штаб, на чому акцентував увагу?

— Потрібно було більше заходити в центр, комбінувати з партнерами та грати більше вперед через комбінації.

— На зборах «Динамо» провело 14 контрольних матчів. Наскільки для тебе відрізняється рівень молодіжного чемпіонату з дорослим футболом?

— Я вже казав, що дуже відрізняється. Тут набагато швидше потрібно думати, знати ще до прийому м’яча, що ти далі будеш робити з ним. Так, збори були тривалими, ми зіграли багато матчів, але, як бачимо, в офіційних поєдинках не можемо знайти свою гру.

— Чи не варто шукати причину нинішніх результатів саме у великій кількості матчів на зборах, що команда трохи «наїлася» за зимову перерву й вас тепер не вистачає на матчі чемпіонату?

— Ні, абсолютно. Ми не повинні відштовхуватися від таких думок. Потрібно виходити на кожну гру, віддаватися по максимуму та показувати результати, відповідні рівню «Динамо» (Київ).

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями