Популярные темы

Йожеф Сабо: «В еврокубках «Динамо» выглядело очень слабо, Луческу нужно идти»

Дата: 18 марта 2023 в 15:44


Йожеф Сабо:
Стоковые изображения от Depositphotos

Колишній тренер «Динамо» Йожеф Сабо підсумував виступ київського клубу у єврокубках сезону 2022/2023.

«Динамо» стартувало у кваліфікації Ліги чемпіонів, де пройшло за сумою двох матчів «Фенербахче» (0:0, 2:1 д.в.), а потім вилетіло від «Бенфіки» (0:2, 0:3). У Лізі Європи кияни посіли останнє місце в групі з «Ренном», АЕК Ларнака і тим же «Фенербахче», не здобувши жодної перемоги.

Оцінка 4/10: «Динамо» виглядало дуже слабко. Я не побачив ні моментів, ні нормальних атак. Коли дивився їхні останні ігри, то зрозумів, що Луческу треба йти. Так, він хороший тренер, багато зробив, але він уже не тягне. В останньому своєму інтерв'ю він сам сказав, що йому вже важко. 

 

Тут він має рацію. Тим більше зараз у «Динамо» йому просто ні з ким працювати, гравці там слабкі. З цим підбором футболістів «Динамо» не могло виступити краще в єврокубках. Поки вони когось не куплять, нічого путнього не буде. «Динамо» зараз звичайний середняк чемпіонату України.

 

Відкриття? Абсолютно нікого виділити. Можливо, Бущан. Поїхав Циганков і відразу пропав креатив. Упевнений, що на теперішніх гравців «Динам» навіть попиту не буде.

 

Розчарування? Насамперед, це Луческу, тому що він головний тренер і готує команду. Коли він тільки прийшов, то в «Динамо» було пожвавлення, він працював із командою. А тепер так собі,  — цитує Сабо FanDay.

Читай також: Самба Діалло викликаний до збірної Сенегалу U-23

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями