Популярные темы

Перица Огненович: «Нам противостоял соперник с очень хорошим контролем мяча»

Дата: 17 марта 2023 в 22:54


Перица Огненович:
Стоковые изображения от Depositphotos

Виконувач обов’язків головного тренера «Металіста» Періца Огнєнович висловився про результат матчу з «Олександрією» (0:0), інформує офіційний сайт клубу.

— Ми знали, що на нас чекає дуже важка гра, тому що «Олександрія» — це хороша команда. Ми намагалися зіграти якомога краще. Я думаю, що нічия — це справедливий підсумок цього матчу.

— Ви задоволені таким результатом?

— Ви знаєте, що ми програли дві гри на старті, тому хотіли сьогодні здобути перемогу. Але потрібно розуміти, що нам протистояв суперник з дуже хорошим контролем м’яча. В цілому це одна з найкращих команд України зараз. Скажу так: ми можемо бути задоволені сьогоднішнім результатом.

— Сьогодні «Металіст» вперше за три останні офіційні матчі не пропустив. Тренерський штаб відчуває прогрес у захисній грі команди? 

— Так, звичайно. Я скажу, що сьогодні ми зіграли внічию та не пропустили. Це прогрес у порівнянні з минулими двома матчами. Будемо намагатися й надалі покращувати гру у захисті, тому що до сьогоднішнього дня якості в цій фазі не вистачало.  

— Зараз чемпіонат піде на двотижневу паузу. Для вас це плюс чи все ж навпаки?

— Пауза лише у календарі матчів, а на нас чекає багато роботи. Зараз ми чітко бачимо недоліки у нашій грі. То ж будемо над цим працювати й паралельно готуватися безпосередньо до матчу з «Колосом».

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями