Популярные темы

Луческу: «У «Динамо» не так багато грошей. Приходять гравці, які нижчі за рівнем від тих, які у мене є»

Дата: 17 марта 2023 в 03:04


Луческу:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував трансферну політику клубу в умовах війни.

«Ми навіть не знаємо, де граємо, матчі без глядачів. 10-11 годин автобусом з одного боку в інший. УПЛ проводиться у 4 містах, а Україна величезна. Я грав з «Дніпром-1» в Ужгороді, 800 кілометрів долали потягом 13 годин вночі. Це зовсім непросто.

Легіонери більше не приїжджають, приходять гравці за невеликі гроші, які нижчі за рівнем від тих, які у мене є. За останній рік ми втратили 11 футболістів, але деякі з них дуже добре виступили в Англії, Іспанії, Греції.

Я роблю те, що вмію найкраще — розвинув 7-8 молодих гравців, багато працював з ними на тренуваннях. Вони ще не готові грати в основі, але троє вже перебувають у команді.

Ми повинні пройти через ці моменти, не втративши іміджу на міжнародному рівні та навіть усередині країни. Стало складніше, грошей теж не так багато.

У «Шахтаря» ще є фінанси. Вони привозять українських гравців, які грали в Європі, багато з них мають досвід виступів у сильних чемпіонатах», — цитує Луческу Sport Total.

Читайте также: Мирча Луческу: «Оба гола «Ингулец» забил после фолов — надеюсь, Екатерина больше не будет судить наши матчи»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями