Популярные темы

Георгий Судаков: «Мне нравится, что от «Шахтера» никто ничего не ожидает и потом все удивляются»

Дата: 16 марта 2023 в 22:04


Георгий Судаков:
Стоковые изображения от Depositphotos

Форвард «Шахтаря» Георгій Судаков розповів про підготовку до матчу-відповіді 1/8 Ліги Європи з «Феєноордом» (16 березня, початок – о 19:45).

— І ігри, і переїзди були важкі, але ми не думаємо про втому та максимально сконцентровані на своїй грі, на важливості всіх ігор. Починаючи з «Ренна», у нас йде переможний шлях — і в чемпіонаті, і в Лізі Європи не програли. Вперше у моїй кар'єрі такий графік, коли я граю всі ігри у складі, практично всі матчі без замін.

До «Феєноорда» я готовий. Молодий організм, нема на що скаржитися, швидко відновлююсь. Коли граєш, при цьому ще й виграєш, то намагаєшся про це не думати. Звісно, важко, але у нас неймовірна мотивація і у чемпіонаті, і у Лізі Європи. Впевнений на сто відсотків, що нам під силу пройти «Феєноорд». Так, перша гра була скомкана. Але цьому є об'єктивні причини: у Топалова мало ігрової практики, у Тейлора — теж, Матвієнко під праву ногу важко грати... Визначальну роль у цьому матчі відіграли зміни у складі, але все ж таки результат 1:1 вважаю непоганим.

Мені подобається, що від нас ніхто нічого не очікує і після кожного матчу всі дивуються. Але всередині нашого колективу розуміємо, що ми можемо. За останні півроку ми показали на який рівень вийшов кожен індивідуально та команда загалом. Тому з «Феєноордом», «Ренном», «Реалом», «Лейпцигом», «Селтіком»... У матчах з усіма командами, з якими ми зустрічалися, показали, що ми можемо грати, хоч би як не було важко. Можемо не лише терпіти, а й показувати хороший футбол. Впевнений, що не від команд, а від нас залежить, як ми граємо.

 

Читай також: Іван Гецко: «Шахтарю» буде дуже скрутно, можливо, все вирішиться в серії післяматчевих пенальті»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями