Популярные темы

«Рух» передал ВСУ квадрокоптеры DJI Mavic 3

Дата: 14 марта 2023 в 15:04



Стоковые изображения от Depositphotos

Футбольний клуб «Рух» передав 45-ій окремій артилерійській бригаді Збройних сил України 7 квадрокоптерів DJI Mavic 3, інформує пресслужба «жовто-чорних».

Окрім того, українські військові отримали металошукачі, оргтехніку та канцелярське приладдя.

DJI Mavic 3 – це квадрокоптер, в можливості якого входить здійснення високоякісної фотозйомки або надання відео в режимі реального часу. За своїми характеристиками він має можливість знімати в темний час доби, застосовуючи тепловізійну камеру. Військові використовують його переважно під час розвідувальних операцій. Але є змога переобладнати його та застосовувати, як ударний безпілотник.

DJI Mavic 3 зараз є найбільш розповсюдженими. Їх активно використовують і Збройні сили України та наші вороги. У поєднанні ціни та якості, а також у плані використання це одні з найпростіших одиниць техніки. Незважаючи на невеликі характеристики щодо дальності польоту та роботи по них РЕБів і антидронових рушниць, їх можна вдало використовувати, проводити розвідку на невеликих дистанціях і коригувати вогонь. Тому у вмілих руках вони перетворюються на надзвичайно сильну допомогу, зокрема, для артилеристів, які можуть краще знищувати наших ворогів.

Нагадаємо, що декілька днів тому «Рух» передав на потреби Збройних сил України безпілотники «Посейдон».

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями